header

Online föreläsningar

Nu erbjuder  vi onlineföreläsningar.
Så att du oavsett vart du bor eller när du har möjlighet, kan ta del av våra utbildningar.

 

Kursutbud

PTSD HOS HUND & TRAUMABEARBETNING

Ett online webbinar om posttraumatiskt stressyndrom hos hund. Du får lära dig hur denna form av psykiska ohälsa uppstår och varför.

Vi går igenom symptom, vanliga händelser som traumatiserar, diagnostiken och behandlingar som hjälper dessa hundar vidare i livet. Denna föreläsning lämpar sig för dig som har ett stort intresse för hundpsykologi eller misstänker att du har en PTSD-hund därhemma, eller så arbetar du med hundar och vill veta mer om detta tragiska men spännande ämne. Föreläsningen läggs upp så att alla oavsett förkunskaper kan hänga med.

Föreläsaren Caroline Alupo (hundpsykolog och etolog) har 15 års arbetseerfarenhet av traumatiserade hundar och hundratals lösta fall.


NÄR: 31 maj, 18:00-20:45
VAR: Online, via Zoom
PRIS: 480 kr
 

BOMBSÄKER INKALLNING på 3 MÅNADER!

Har du en hund som verkar ha bomull i öronen och myror i byxorna när du kallar? Detta online webbinar ger dig redskap att bygga en pålitlig inkallning med. Du lär dig om säkra parametrar som cementerar momentet och ett träningstänk som tar dig från tveksam till bombsäker.

Du får en smart plan för hur du når ditt mål på tre månader! Steg för steg-träning gås igenom och varje månadsplan tar dig igenom nyinlärning, befästelse fas samt störningsträning. Vi nördar ner oss i inlärningspsykologi, analyserar belöningssystem, ser över hundens motivation och kloka förhållningssätt att ta till under processen.

En givande kväll som ger dig nya redskap och inspiration inför inkallningsträningen!

NÄR: 14 juni 2020, 17:00-20:00
VAR: Online, via Zoom
PRIS: 530 kr 

Interaktivt över nätet

Vi träffas via Zoom som du enkelt laddar ner gratis. Under kvällen kommer du kunna ställa frågor och interagera med föreläsaren så väl som övriga deltagare. Diplom och stenciler skickas till dig i efterhand.