header

Live webbinar

Vi erbjuder webbinar så att du kan ta del av våra föreläsningar live oavsett vart du bor.
Du kan även gå våra online utbildningar och ladda ner kurser när du själv har möjlighet att delta.

Utbud

UNGHUNDSAFTON! 12/10

Har du en unghund med bomull i öronen och myror i byxorna? Då är detta något för dig.

Unghundens livsskede och behov står i fokus, ras, relation och positivt samspel är kvällens röda tråden. Du får förklaringar på varför unghundar gör som de gör och tips på hur du bäst möter din tonåring. Frågan "Hur lotsar jag en hormonstinn unghund till en harmonisk vuxen hund?" besvaras.

Webbinaret lär dig proaktiv hundträning som minskar risken för stora problem. Vi går igenom vikten av utlopp, balansen mellan aktivitet och passivitet, den hormonella förändringen och beteenden som hör livsskedet till med mera. En trevlig afton i tonåringens anda!

När: 12 Oktober, 18:30-20:30
Var: Vi ses via Zoom, ett online-mötesrum.
Pris: 380 sek
 

KOPPELTRÄNING 24/11

Ett live webbinar för dig som vill få stopp på dragkampen! Orsakerna till varför hundar drar i koppel förklaras, därefter ligger fokus på positiva lösningar. Kontakt, följsamhet, samspel, dirigering, premacks principen, koppelteknik och utrustning är några av kvällens ämnen.

Du får tips på hur du bäst möter dragandet och vad som får det att upphöra. Webbinaret ger dig redskapen som gör att du och din hunds promenader kan bli en avslappnad och mysig tid tillsammans.

En trevlig afton med koppelrelation i fokus!

När: 24 November, 18:30-20:30
Var: Vi ses via Zoom, ett online-mötesrum.
Pris: 380 sek
 

LJUDRÄDSLA 8/12

Ett live webbinar för dig som vill veta mer om ljudrädsla! Du får lära dig om olika orsakerna bakom ljudrädsla och hur den kan påverka hunden på flera plan. Därefter ligger fokus på förebyggande åtgärder och akuta lösningar men även långsiktig träning.

Du får tips på hur du bäst stöttar din rädda hund och underlätta exempelvis annalkande nyårsnatt. Kvällen tillägnas de fyrbenta som kniper i hop öronen i förväntan på att himlen ska rasa ner. 
En kväll om ljudrädsla med inblick i en rehabiliteringsprocess!

När: 8 December, 18:30-20:30
Var: Vi ses via Zoom, ett online-mötesrum. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor under kvällen.
Pris: 420 sek
 

VALPKVÄLL! 14/10

Ett live webbinar för nyblivna mattar och hussar! ...eller för dig i valpköpartankar. Valpens behov och utvecklingsfaser står i fokus, relation och positivt samspel är kvällens röda
tråden.

Du får förklaringar på varför valpar gör som de gör och tips på hur du bäst möter din valp. Frågan "Hur guidas en valp till att bli en trygg och harmonisk hund?" besvaras.

Webbinaret lär dig proaktiv valpträning som minskar risken för missar som kan ge stora problem. Vi går igenom rumsrenhetsträning, bitande i händer och föremål, ensamhetsträning, miljö- och socialiseringsträning, hantring och vård med mera.
En trevlig afton i yngligens anda!

När: 14 Oktober, 10:00-12:00
Var: Zoom, ett online-mötesrum.
Pris: 380 sek
 

UTFALL I KOPPEL 29/11

Ett live webbinar för dig med reaktiv hund som gör utfall i koppel! Du får lära dig om de bakomliggande orsakerna till utfall och vikten av en korrekt analys av orsak och verkan.

Därefter ligger fokus på holistiska lösningar och mötesteknik, rehabiliterande träningsmoment, stressreglering och termodynamik.

Du får tips på hur du bäst hanterar din reaktiva hund och hur du kan hjälpa honom eller henne finna ro vid möten i koppel. Webbinaret ger dig insikter som gör att du kan hjälpa din hund agera annorlunda i läget när allt kokar över! En informativ eftermiddag tillägnad de arga och rädda!

När: 29 November, 15:00-18:00
Var: Vi ses via Zoom, ett online-mötesrum. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor under kvällen.
Pris: 530 sek

Interaktivt över nätet

Vi träffas via Zoom som du enkelt och gratis laddar ner här. I ditt bekräftelsemejl får du mer information om en länk till vårt mötesrum.
Under kvällen kommer du kunna ställa frågor och interagera med föreläsaren så väl som övriga deltagare. Om du vill. Önskar du hellre sitta med utan bild och ljud och främst lyssna så går även det bra. Bunkra gärna upp med dricka, tilltugg, papper och penna.
Jag ser framemot att träffa dig online!

/Caroline Alupo