header

Onlineföreläsningar

Nedan finner du live webbinar, en möjlighet att ta del av våra föreläsningar oavsett var du bor.
Du kan även gå våra online utbildningar och ladda ner kurser när du själv har möjlighet att delta.

Språk & beteende
7 mars 2021

Ett live webbinar om hundens språk och beteenden. Du lär dig inte bara tolka hundars subtila signaler utan även hur du svarar på hundspråk. Vi går igenom visuella, taktila, olfaktoriska och ljudliga kommunikationsmetoder. Föreläsningen tar även upp hundens beteenden och beteendebehov som revirhävande, flocklevande rovdjur. Webbinaret ger dig en ökad förståelse för din hunds beteenden och kommunikationsmedel för ökad förståelse för varandra och smidigt konversation.
En trevlig eftermiddag med tvåvägs kommunikation i fokus!


Var: Vi ses via Zoom, ett online-mötesrum.
När: 7 Mars 2021, 15:00-17:30
Kostnad: 410 sek

Hund som kollega

för instruktörer & hundpsykologer

4 mars 2021

En onlineföreläsning för dig som är hundinstruktör eller hundpsykolog. Ämnet är hund som kollega. Du får lära dig hur du kan träna din hund till att bli en eminent kursassistent eller figurant hund som kan hjälp till vid beteendemodifierande träning. Vi går igenom hundens arbetsuppgifter, grundande träning, specifika träningsmoment, balans, risker och säkerhet med mera. Efter denna utbildning har du vad du behöver för att sätta igång att skola din fyrbenta vän till en enastående kollega.
I efterhand erhåller du åhörarkopior, deltagarbevis och annat smått och gott.  

Var: Via Zoom ett mötesrum online.
När. 4 mars, kl 18:00-20:00
Kostnad: 420 kr
 

Hundens känsloliv
& våra kulturkrockar
30 mars 2021

En onlineföreläsning tillägnad hundens känsloliv & våra kulturkrockar.  Vi djupdyker ner i hundars känsloliv och tittar närmare på fysiologin bakom känslor. Sedan ställs rovdjurens seder och bruk mot våra förväntningar och krav.
Detta är en kväll fylld med aha-upplevelser som skickar hem dig med handfasta råd som kan fungera ögonblickligen.
Du får en ökad förståelse för hur du kan hantera situationer när hundens behov och känslor krockar med våra egna normer. 

Var: Via Zoom ett onlinemötesrum.
När: 30 mars 2021, kl 18:00-20:00
Kostnad: 420 sek 

Interaktivt över nätet

Vi träffas via Zoom som du enkelt och gratis laddar ner här. I ditt bekräftelsemejl får du mer information om en länk till vårt mötesrum.

Under kvällen kommer du kunna ställa frågor och interagera med föreläsaren så väl som övriga deltagare. Om du vill. Önskar du hellre sitta med utan bild och ljud och främst lyssna så går även det bra. Bunkra gärna upp med dricka, tilltugg, papper och penna.

Jag ser framemot att träffa dig online!

/Caroline Alupo