header


Har du en hund som verkar ha bomull i öronen och myror i byxorna så fort du kallar? På detta webbinar får du en smart plan för hur du får en bombsäker inkallning på tre månader. Steg för steg-träning gås igenom i teori. Nyinlärning, befästelsefaser och generalisering samt störningsträning för att nå målbilden. Vi nördar ner oss i inlärningspsykologi och övar upp hundtränar-handlaget, analyserar belöningssystem, ser över hundens motivation och vårt eget agerande. Vi reder ut orsak bakom ”olydnaden” och skissar på nya strategier för att nå vårt mål. En mycket givande kväll för dig som önskar nya redskap och inspiration inför inkallningsträningen.

Antal timmar: 3 timmar teori och praktik
Datum: ONLINE 14 juni 17-20:00
(vi tar pauser då och då)
Pris: 530 sek inklusive kursmaterial
Plats: Online, i ett Zoom mötesrum.

Online webbinar

Nu erbjuder  vi onlineföreläsningar.
Så att du oavsett vart du bor eller när du har möjlighet, kan ta del av våra utbildningar.

 

Kursutbud

2 HUNDPSYKOLOGER, 4 UNIKA FALL!

Är du intresserad av beteendeterapi? Då är det här online webbinaret något för dig. Jag och Milene delar med oss av 4 spännande fall! Inledningsvis berättar vi om varsitt intressant fall vi jobbat med; du får följa med från analys till träningsplan och utmaningarna på vägen mot positiv förändring. Därefter tar vi oss an an 2 helt nya fall, live, från er deltagare; utreder och råder i lösningar. En unik chans för dig att få inblick i en hundpsykologs arbetsprocess och lära dig mer om hundars komplexa känsloliv.  
4 olika hundar. 4 olika lösningar.  

Vill du ha hjälp med din hund under webbinaret?
Som deltagare har du möjlighet att skicka in information om din hund och ert problem. Två hundar väljs ut en vecka innan webbinaret och blir de fall som Carro och Milene analyserar, live, under kvällen.
Sista ansökningsdagen är 6/5-2020.  
För att ansöka skickas följande formulär in till info@carolinealupo.se
(skriv Milene&Carro i ämnesraden, mycket viktigt!)PRIS: 490 kr
TID:  13 maj, 18:00-20:30

PTSD & TRAUMABEARBETNING HOS HUND

Ett live- webbinar online, om posttraumatiskt stressyndrom hos hund. Du får lära dig hur denna form av psykiska ohälsa uppstår och varför.

Vi går igenom diagnostiken och behandlingar som hjälper traumatiserade hundar vidare i livet. Denna föreläsning lämpar sig för dig som har ett stort intresse för hundpsykologi eller misstänker att din hund har PTSD eller så arbetar du med hund.

Föreläsaren Caroline Alupo är hundpsykolog och har en magister examen i etologi, examensstudien kartlagde just detta ämne. Caroline har 15 års arbetseerfarenhet av traumatiserade hundar och hundratals lösta fall bakom sig.

PRIS: 420 kr
TID: 31 maj, 18:00-20:45