header

Långt i från det sista skallet

Svooosch!!! Så lät det. När allt liksom drog iväg i en rasande fart. "Skallet", denna blogg, min kära pysventil blev startskottet på något stort.
 

För ett år sedan började jag påta ner mina hundtankar, arbetserfarenheter, kunskaper och åsikter här. Det har blivit ett gäng inlägg. Responsen har varit berusande, kittlande och enormt. Jag är ödmjukt tacksam för allt som kommit min väg. Jag har jobbat hårt för det. Det är inget bananskal. Bara galet kul!

Så är detta ett avsked...?! NEJ INTE ALLS! Tvärtom. Skallet ska inte avlivas, han är bara lite omplacerad. Sedan en tid tillbaka har jag valt att stifta bekantskap och samarbeta med den fantastiska, rikstäckande tidningen Härliga Hund! En tidskrift sprängdfylld med hundnyheter, vårdtips, träningsråd, hundpsykologi, inlärning, relationssnack och mycket mycket mera. En högkvalitativ hundtidning som hänger med i tiden, under en hundepok där allt sker i rasande takt.
 


Jag har äran att skriva tidningens krönika varje nummer, läs "Carros hörna" i pappersutgåvan och varje vecka publiceras ett nygg blogginlägg under vinjetten "10 ben & 2 svansar" på Härliga Hunds websida, klicka här!

Då och då dyker mina texter upp i Svedea hundförsäkringars hundblogg, läses här!
 


Joina oss på facebook på (6 ben & 1 svans), twitter eller instagram @6ben1svans

Till alla er som läst, kommenterat och delat är jag galet tacksam! <3 Era ord, era hejarop, era frågor har inspirerat och utvecklat. Stort hjärtligt tack! 

Peace out!
/Carro, Koi och Krutor

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mary » Rädda! rädda hundar:  ”Hej Carro. Jag har en valp på 5 månader som är jätterädd för bilar och bussar. ..”

  • Lina » Rädda! rädda hundar:  ”Hejsan! Jag har en omplacering som jag haft i 2,5 månad. Hon är en labbe som doc..”

  • Sara » Rädda! rädda hundar:  ”Hej, jag har en hund som på senare tid blir allt mer rädd för cyklar och kopplar..”

  • Emma » Back to basic:  ”Rena produkter....Det man gör hundmat av är förmodligen fullproppat med antibiot..”

  • Sara » Rädda! rädda hundar:  ”Hej! Jag har en hund som visar många av de tecken du skriver. Han är en omplace..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln