header

Hund Halloween


För missförstånd sker så lätt och snabbt, speciellt arter emellan. Och aldrig är det barnets fel, knappast hunden heller. Det är vi vuxna som ska ha koll och förebygga.

Så ska ni bus-/godisbesöka någon med hund, slå en signal innan eller se till att du står främst i dörren om "hunden öppnar"... Man kan tycka att hundar oavsett inte ska morra eller bita. Men de är rovdjur, territoriella sådana (vissa raser/individer mer än andra).

Få hundar är socialiseringstränade med monster, eller har övat på att släppa in små zombies eller häxor som låter konstigt och går märkligt. Ha det i åtanke, så ni kan njuta av årets skräckhelg, riskfritt.


Peace out! /Carro

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Claudia Videla » Stolta, vackra väktare:  ”Hej Caroline! Ville bara tacka dig för den underbara texten om våra/allas egna o..”

  • Evalena » Stolta, vackra väktare:  ”Tack för denna text! Det ska jag visa för min man. Vi har en väldigt vaktig o sk..”

  • Lena Blomberg » Stolta, vackra väktare:  ”Så fint skrivet. Detta borde alla som har hundar i närheten läsa!”

  • Lotti Love'n » Stolta, vackra väktare:  ”Så underbart du beskriver. Önskar hela hundsverige får ta del av din berättelse...”

  • Mary » Rädda! rädda hundar:  ”Hej Carro. Jag har en valp på 5 månader som är jätterädd för bilar och bussar. ..”

Bloggarkiv